Full Description: Semi D, Taman Universiti Bangi for sale !!
> Intermediate unit, FREEhold, bumi owner, 5r4br, 2799 sqft, covered parking, new design,
> Address : Jalan Pintar 2c, Taman Universiti Bangi
>Within 6km radius, there are:
1. Learning institutions: UKM,GMI,UniKL
2. Gov training institutions
3. Primary & Secondary schools, Al-Amin International School
3. Shops and supermarkets, Kompleks PKNS
4. Pasar malam
5. KTM Komuter station
6. Easy exit to North-South Expressway via Bangi Tol, to Bandar Baru Bangi and Kajang
7. Hentian Kajang & bus terminal
Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing
: Mohd – 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
: www.ejenhartanahkedah.net
** EJEN HARTANAH BERDAFTAR DENGAN LEGACY REAL PROPERTY. AKTIF DI KAWASAN taman universiti bangi DAN KAWASAN-KAWASAN BERHAMPIRAN**
Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya.
Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?
Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my
Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.
Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.
boleh hubungi saya :
0123792584
Ejen Hartanah Berdaftar Property Agent di Kedah
ejenhartanahkedah.net
Email : mohd@legacyrealty.my
Fb : https://www.facebook.com/hartanahhot2015
Get the latest tips on property transactions at ejenhartanahkl.com
homestaysenawang.com
Date : 31/12/2013
|
|