Full Description: 1.5 STOREY LANDED DI Taman Berkeley Klang Selangor house for sale
details Taman Berkeley Klang Selangor :
3+1 rooms 2 baths
1.5 story house
Fully extended.
Newly painted.
All new fan and lights.
One water heater.
Opposite KPJ hospital
Opposite Acmar International School, local primary and secondary school, PreSchool.
5 minutes walkable distance to restaurants, shops and KK Mart and clinics.
minutes driving to Centro Mall.
3 minutes driving to Aeon Bukit Raja
minutes driving to 99 Speedmart, shops and banks.
5 minutes walking to MRT station.
3 minutes walk to playground.
Very near SKVE highway and Federal highway exit.
5 minutes driving to I-City and Centro Mall.
Kindly contact MOHD 0122237269 for details
and viewing
Contact me via wassap, click HERE
: Mohd 0122237269
: Legacy Real Property Sdn Bhd
: mohd@legacyrealty.my
** PERUNDING HARTANAH BERDAFTAR dengan Legacy Real Property. Aktif di kawasan Taman Berkeley Klang Selangor dan kawasan-kawasan berhampiran **
Jika anda ingin menjual atau menyewakan hartanah, kami sedia memberi khidmat nasihat berkaitan proses penjualan / penyewaan hartanah bermula dari peringkat mencari pembeli, pembayaran deposit, proses pembiayaan pinjaman, proses guaman dan sebagainya.
Bagaimana cara pemilihan Ejen Hartanah sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat mereka?
Pertama dan terutama, pastikan anda memilih ejen hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah (LPPEH). Senarai ejen hartanah berdaftar boleh di semak di website www.lppeh.gov.my
Seterusnya, cari ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah yang anda ingin jual/sewa. Ini akan membolehkan mereka bertindak dan bekerja dengan lebih efektif. Nasihat ejen hartanah yang fokus di kawasan hartanah anda biasanya lebih tepat dan bersesuaian dengan cara pemasaran, harga pasaran semasa, kepantasan mencari pembeli / penyewa yang berpotensi dan sebagainya.
Untuk menyemak nilai pasaran semasa hartanah anda, klik di sini.
boleh hubungi saya, ejen hartanah berpengalaman selama 18 tahun dengan rekod membantu lebih dari 1900 unit dan pemilik rumah seluruh Malaysia :
0123792584
Ejen Hartanah Berdaftar Property Agent di Kedah
ejenhartanahkedah.net
Email : mohd@legacyrealty.my
Dapatkan tips-tips hartanah terkini di ejenhartanahkl.com
homestaysenawang.com Date : 13/09/2026
|
|